Kapros Kókuszjoghurtos uborka saláta
Hozzávalók : 2 db kígyóuborka 350 g Kókuszjoghurt 2 fej lilahagyma 1 db citrom leve 1 tk ecet Fűszerek: 1 csipet himalája só, bors, eritrit 1 csokor kapor
Elkészítés A kígyóuborkát félbevágjuk, majd vékonyan felszeleteljük. A lilahagymát is szeletekre vágjuk és egy tálba pakoljuk az uborkával együtt. Hozzáadjuk a kókuszjoghurtot, a citromlevet, sózzuk, borsozzuk és ecettel és eritrittel ízesítjük. A kaprot felaprítjuk, a salihoz dobjuk és átkeverjük. Behűtve ajánlom 😉 Köretnek kiváló húsokhoz, halakhoz de önmagában is isteni ‼️‼️‼️
További bejegyzések
Ha megéheztél
Amennyiben a recepteket olvasva megéheztél és nem szeretnél várni azzal, amíg beszerzed a hozzávalókat és elkészíted az ételeket, akkor gyere el a Gladiátor Bistróba, ahol személyesen találkozhatsz velem, és én pedig elkészítem az egyik Mentes Street foodomat, amit azonnal meg is tudsz kóstolni!
Értesülj elsőként újdonságainkról.