TAVASZI ZSÍRÉGETŐ TIPPEM, AMIVEL GYORSAN FORMÁBA TUDOD HOZNI A TESTED!

Belenéztél már a tükörbe? Elégedett vagy azzal, amit látsz? Esetleg volna itt ott mit faragni magadon? Kíváncsi vagy rá mi az, ami elősegíti a zsírbontást?

A szemléltetés kedvéért képzelj el egy forró kazánt, amibe lapátolják bele a szenet, a fát és minden mást is. A kazán ezeket pedig hamuvá égeti. A felszabaduló hőből pedig befűt mindent.

Na, most ugyanezt képzeld el, csak itt a tested lesz a kazán, ami a bevitt tápanyagot elégeti.
A cél az lenne, hogy ne csak a bevitt élelmiszereket égesse el, hanem a korábban elraktározott zsírtól is megszabaduljon.

Hogyan lehetséges ez?

Az emberi testben kül. hormonok termelődnek. Ezek közül van olyan, aminek az élettani hatása rendkívül kedvező. Természetesen abban az esetben, ha ez normál értéken van, vagy legalábbis közelít hozzá!

Ilyen például a Növekedési hormon!
Ez egy olyan hormon, ami

  • izmokat épít,
  • regenerálja a testet,
  • megfiatalítja a bőrt
  • zsírt éget.

A testépítők és más sportágak képviselőinek is kedvelt illegális szerei közé tartozik, hiszen használata látványos eredményeket hoz. Mi, Gladiatorok, nem kérjük azt, hogy illegális szerekhez nyúlj, sőt inkább óva intünk tőle!!!
Van más megoldás is arra, hogyan tudod a szervezetednél elérni, hogy a saját növekedési hormon szintjét természetes módon megemelje!
Lehet picit lassabb az út, mint az illegális teljesítmény fokozókkal, de garantáljuk, hogy sokkal kifizetődőbb.
Hogy miként serkentsd a szervezeted arra, hogy megemelje a növekedési hormont, és egy zsírégető kazánná alakuljon - azt ebben a cikkben is megtudhatod: http://gladiatorfood.hu/blog/post/brutalis-zsiregeto-fiatalito-kapszula-amit-le-sem-kell-nyelned
Viszont nem csak körvonalakban akarok neked beszélni, hanem valódi kézzelfogható konkrétumokkal érkeztem.

Íme a mai első tanács!
Szerezz be L-Arginint. Ezt a varázslatos anyagot természetes formában is megtalálod a fehérjékben gazdag élelmiszerekben, de ha táplálékkiegészítő formájában viszed be azzal sincs semmi gond.

Mit kell tudnod az Argininról?!
Zsírégető hatása van
Növeli a növekedési hormon szintet
Elősegíti az izomépülést
Növeli a libidót
Védi a szívet
Gyorsítja a sebgyógyulást
Azért ezek a hatások elég kívánatosak!

A táplálkozás a következő nagy elem a növekedési hormon emelésében. A Ketogén táplálkozás az, ami segíteni a szervezetben a növekedési hormon szint növekedését!

Légy győztes a hétköznapok csatáiban!
Gladiator Bodnár Ákos