Reszelt máj lecsóval

Hozzávalók:
2 fej hagyma
5 gerezd fokhagyma
5 - 6 ek kókuszolaj
500 g csirkemáj
½ tk fűszerkömény
½ tk fűszerpaprika
1 tk majoranna
150 ml fehérbor
1 üveg lecsó
só, bors
1 csokor petrezselyem

Elkészítés:
A hagymát és a fokhagymát felszeleteljük, majd a forró olajon pirítjuk, majd rádobjuk a májat és 2-3 perc pirítás után fűszerezzük, gyorsan elkeverjük felöntjük a fehérborral, majd forraljuk. Ráöntjük a lecsót, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd addig rotyogtatjuk lassú tűzön, ameddig a máj teljesen át nem főtt, de úgy, hogy közben az ne száradjon ki. Ezután megszórjuk aprított petrezselyemmel és főtt burgonyával vagy quinoával fogyasztjuk.