Quinoas "lecsó"
Hozzávalók:
1 fej hagyma
4 db paprika
2 db paradicsom
1 csésze quinoa
3-4 db virsli
2 db házi tojás
Ízlés szerint himalája só, bors, fűszerpaprika
Elkészítés:
A hagymát felszeleteljük, kicsit megpirítjuk. Hozzáadjuk a csíkokra vágott paprikát, a kockázott paradicsomot és az átmosott quinoát. Felöntjük annyi vízzel, hogy bőven ellepje, fűszerezzük, majd lefedjük. Amikor a quinoa kezd megpuhulni, felverünk 2 tojást, hozzáöntjük a felkarikázott virslivel együtt. Pár perc alatt készre főzzük. Isteni!
További bejegyzések
Ha megéheztél
Ha a cikkek alapján már tudod, hogy a minőségi és egészséges élethez elengedhetetlenek a megfelelő táplálkozási szokások, akkor gyere el hozzánk a Gladiátor Bistróba, ahol az ételeket újragondoltuk, és mentes formában az asztalodra varázsoltuk! Vagy rendeld házhoz az egészséget a Wolton!