Mit kell tenned, hogy 2022-ben az álmaid és céljaid megvalósuljanak?!

Máris itt az új év!Jó lenne,ha a 2022 sikeres lenne!?
Íme egy működőképes és alkalmazható technika,amit ha megcsinálsz garantáltan eléred a kitűzött céljaidat!

Az ember sokszor álmodozik és tervezget.
„Jó lenne,ha ez lenne, meg az lenne…” „Bárcsak egyszer az enyém lenne ez meg ez…” „Ha egyszer ilyen meg ilyen állásom lesz…” Aztán az álmodozás szépen bekerül a fiókba és örökre ott is marad. Majd amikor újra merünk álmodni, akkor már sokkal kisebbet fogunk! Miért van ez így?! A válasz az, hogy kihagyunk egy létfontosságú technológiát, ami nélkül a szerencsére bízzuk az álmainkat! A kulcs az álmok kapujához pedig nem más mint a TERVEZÉS!
Hogyan is kell tervezned, hogy az valóban létrejöjjön! Mondjuk azt szeretném, hogy 2022 – ban keressek 20 millió forintot vagy amennyit te szeretnél … Ezt mondhatjuk fő célnak!

Ahhoz, hogy ezt elérjük apró lépéseket kell nap mint nap megtenni. Minden egyes nap egy lépéssel közelebb kerülni a fő célunkhoz. Ezeket a napi lépéseket is érdemes kidolgozni,ami elsőre egy picit aprólékosnak tűnhet,viszont minél részletesebb annál könnyebb lesz megtenni és így a siker is megvalósítható lesz!

Nézzük akkor ezt a példát egy picit lebontva!

A 20 millió forint megvalósításához van 12 hónapunk és 365 napunk!
Ez azt jelenti hogy naponta 54.795 Ft ot kell keresni. Ha van kedvünk még órára is le lehet bontani. Ha 8 órában akarjuk ezt megkeresni akkor az óra bérünknek 6849 ft nak kell lennie. Itt meg kell nézni, hogy olyan-e a munkánk, ahol legalább ennyi az óra bérünk.

Amennyiben nem akkor tovább kell tervezni, hogy ahol most dolgozunk ott van-e fejlődési lehetőség és fogunk-e tudni annyit keresni. Ezt mikor tudjuk és hogyan elérni? Amikor ezt elértük, akkor mennyi van még az évből és a megmaradt idő alatt mennyit kell keresni. Ugye nem csinálunk mást csak gondolkozunk és tervezünk és tervezünk és tervezünk!!!
A tervezés alatt lehet, hogy arra nézünk rá, hogy a jelenlegi munkánkkal ez a 20 milliós cél nem fog összejönni. Ebben az esetben vagy a célunkat adjuk fel, amit én nem javasolok vagy munkát váltunk vagy kiegészítjük a jelenlegi munkánkat más munkával,ahonnan bevételünk fog származni.
Na ez is egy tervezés megint, hogy hol és mit akarok dolgozni,itt mennyit akarok keresni és így tovább!

Kapisgálod már mit kell tenned?!

Ez egy izgalmas játék és ötletelés. Nem csinálsz mást mint kreálod a jövődet az álmaidat. Amit el tudsz képzelni azt meg is tudod valósítani. Minél részletesebben és aprólékosabban el tudod készíteni,az bizony létre is fog jönni. Ezeket a terveket érdemes leírni és azt is, hogy milyen cselekvést kell beletenned!
PL : „Oda kell mennem a főnökhöz és meg kell kérnem, hogy adjon lehetőséget arra, hogy jobb pozícióba kerüljek!”

Vagy ha vállalkozásod van akkor pedig ki kell találnod, hogyan tudod megnövelni a bevételeidet a céljaidhoz és azt szépen meg kell tervezned!
Ezt az összes 2022-as célodhoz meg tudod csinálni!
Azt kívánom neked, hogy legyél alapos és kreatív. Engedd szabadjára a fantáziádat, gyűrd fel az ingujjad és láss neki kidolgozni az álmaidat.

Éld meg minden álmodat és mondjanak mások szerencsésnek,de te tudod majd, hogy a szerencsének semmi köze a te életedhez!

Légy győztes a hétköznapok csatáiban!
Gladiator Life