Hogyan tudod elérni a 2022 es évben azt, hogy a problémák helyett megoldásokat kapj?

Te is tapasztaltad már hogy minden évben bőven jut ki problémából?
Érezted már azt, hogy a problémák véget nem érőek és maguk alá akarnak temetni?


Nos üdv a klubban.
A problémát definiálhatjuk úgy is mint egy feladat ami megoldásra vár,egy olyan dolog amit nehéz megoldani. Ha egy picit reálisan a jövőbe tekintünk láthatjuk, hogy van némi bizonytalanság a társadalmat ,a gazdaságot és az egészséget tekintve . Ez várhatóan a problémák számának szaporodását fogja eredményezni.

Azt tudnod kell, hogy az embernek van egy olyan zseniális képessége,mint ezen a bolygón élő fajok egyikének sem. Ez a képesség tette őt a föld uralkodó fajává. Ez a képesség pedig a gondolkodás képessége.
Igen ezzel mindannyian rendelkezünk. Van aki jobb képességekkel rendelkezik és van aki kevésbé jókkal

Az ember az általános problémamegoldó képességét azaz a józan eszét 2 fontos tényezővel tudja befolyásolni. Azaz növelni és rontani!
Ezt ha megérted és elkezded alkalmazni az életedben,akkor kedves barátom jelentősen fog javulni a problémamegoldó képességed.
Amikor sikerül felülkerekedned egy gondon ,egy problémán akkor az egy megoldássá alakul majd át!

Nem csigázlak tovább elmondom ezt a 2 egyszerű tényezőt vagy sokkal inkább nevezhetném tevékenységnek,amit tenned kell hogy megoldásokat kapj!

1.ALUDJ ELEGET
2.LEGYÉL JÓL TÁPLÁLT

Nézzük csak meg egy picit nagyító alatt ezt a két tevékenységet. Az aki fáradt annak nincs energiája,feszült,türelmetlen,nem igazán megoldásokban gondolkozik. Egy probléma megoldásához pedig sok-sok energia és türelem kell!
Az aki éhes az szintén a fent felsorolt tüneteket fogja produkálni. Az aki jóllakott és jól táplált a teste,annak hamarabb jönnek a megoldások!

Nem kell elhinned amit mondok,elég ha kipróbálod magadon. Nézd meg azt hogy megfelelően kipihened magad és megadsz a testednek minden szükséges tápanyagot. Majd így gyürkőzöl neki egy problémának.
Azt is megnézheted, hogy fáradtan és éhesen kezdesz bele valamibe.
Hasonlítsd össze a kettőt és nézd meg az eredményeket!
Azt kívánom neked, hogy aludj eleget és egyél egészséges ételeket . A problémáidat pedig alakítsd át megoldássá!

Bodnár Ákos
Gladiátor Life