FŐOLDAL / RÓLUNK

Rólunk

http://gladiatorfood.hu/themes/gladiatorfood/assets/images/whiteglifebistro.svg

Az ételek újragondolva!

http://gladiatorfood.hu/themes/gladiatorfood/assets/images/összes-matricaglifebistro.pngA mozgás az életem. Nem vagyok hajlandó lemondani róla. Szabaddá tesz, kitisztítja a gondolataimat, boldog vagyok, ha mozoghatok! 20 éve segítek azoknak, akik a mozgást be szeretnék építeni a mindennapjaikba. Nincs két egyforma ember, ezért nincs egységes tematika az emberek mozgásigényeire. A legfiatalabb vendégem 8 éves, a legidősebb 82 éves, tehát amit csinálok, nem korfüggő! Az egészséges étkezés legjobb kiegészítője a szabályos, személyre szabott mozgásterápia, amely teljessé teszi az életed! A holnap most van, Neked is szívesen segítek!
Rami

„Én úgy lógok ki a sorból, hogy nem állok be!” Minden fogyókúra, a hűtőszekrény nyitogatásával kezdődik… 15 éve azért fejlesztem magam, hogy a mindennapi táplálkozásaink élvezhetőek legyenek. Meg kell értened, NE FOGYÓKÚRÁZZ! Válts életformát, élj egészségesen, lakj jól, az étkezéseid alkalmával használj minőségi alapanyagokat. Nem minden élelmiszer táplálék, de minden táplálék élelmiszer. Ennek az elvnek mentén élem az életem, és készítem el az emberek kedvenc ételeinek egészséges verzióját! Tarts velem, irány az egészséges ételek világa!
Rami

Ha megéheztél

Amennyiben szeretnél velünk személyesen találkozni és meggyőződni arról, hogy valóban egyedülállóak a „Mentes” ételeink, akkor gyere el személyesen a Gladiátor Bistróba, vagy rendeld házhoz az egészéget!

Gyere el személyesen
az üzletünkbe!

Mutasd az éttermet

Rendeld házhoz
a Foodpandán keresztül.

Rendelek Foodpandáról