Töltött tojások 3 ízben

Hozzávalók:
15 db tojás
1 tk füstölt pirospaprika
1 csokor medvehagyma
5 evőkanál vegán majonéz
3 tk paleo mustár
3 szál újhagyma
Ízlés szerint himalája só és bors

Elkészítés:
Első lépésként a tojásokat keményre főzzük, majd megpucoljuk és kettévágjuk őket. Majd a medvehagymás tojáskrémhez kiszedjük 5 tojás sárgáját és villával összenyomkodjuk. Hozzáadjuk az apróra vágott medvehagymát és 1 evőkanál vegán majonézt, majd ízlés szerint sózzuk és borsozzuk és mikor összeállt a tojáskrém, habnyomóval vagy egy kiskanállal visszatöltjük a tojásfehérjéket.

Füstölt paprikás krém:
Kiszedjük 5 tojás sárgáját és villával összenyomkodjuk. Hozzáadunk 1 ek majonézt, a füstölt paprikát, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, s amikor összeállt a krém, visszatöltjük a tojásba. Az újhagymás-mustáros töltött tojás elkészítéséhez a maradék 5 tojássárgát ugyanúgy összetörjük villával, mint az előző két változat esetében, majd hozzáadjuk az apróra vágott zöldhagymát, a mustárt és az 1 evőkanál majonézt. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, krémesre keverjük. Visszatöltjük a maradék tojásfehérjékbe.