Lazac tatár

RECEPT: Hozzávalók:

  • 500 g lazacfilé
  • bors
  • kapor
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • fél lilahagyma
  • 1 citrom héja és leve

Elkészítés: A lazacfilét apróra felkockázod, és beleteszed egy olyan tálba, amiben bőven el fog férni. Ezután belereszeled a citrom héját, és a levét hozzáöntöd, majd jöhet a többi hozzávaló. A hagymát is felvágod apróra, és beleteszed a tálba. A kapor a legjobb ha friss és leveles, mert sokkal intezívebb az íze, de ha nem találsz frisset, akkor megteszi a szárított őrlemény is! Fogsz egy botmixert, és alaposan péppé turmixolod a tál egész tartalmát. A végén kóstold meg, és a saját ízvilágodnak megfelelően ízesítsd borssal, sóval, kaporral. Jó étvágyat hozzá!