Keto Tejmentes Hortobágyi húsos palacsinta

Hozzávalók a palacsintához: 5 db házi tojás Ízlés szerint himalája só 200 g vegán mascarpone Töltelékhez : 500 g csirkemell 2 fej hagyma 2 evőkanál kókuszzsír 5 evőkanál vegánföl Fűszerek : fűszerek paprika, himalája só, kömény

Elkészítés A hagymákat aprítsuk össze és dinszteljük meg a felforrósított kókuszzsírban. Adjuk hozzá az apróra vágott húst, fűszerezzük meg, öntsünk rá egy kis vizet és főzzük készre a pörköltet. Amíg készül a pörkölt, készítsük el a palacsintatésztát. A felvert tojásokhoz adjuk hozzá a vegán mascarponét, egy pici sót és keverjük simára. Süssük ki a palacsintákat a szokásos módon. A pörköltből vegyük ki a húst. Egy másik tálba tegyünk a szaftból. A szaftba keverjük bele a vegafölt. A palacsinta közepére rakjunk a húsból és tegyünk rá kis szaftot. A palacsintákat össze hajtsuk, majd a így egy négyzet formát kapunk. A maradék szafttal locsoljuk meg őket