Keto Rakott Krumpli

Keto Rakott Krumpli

Hozzávalók:

5 db édesburgonya

1 kisebb rúd kolbász

1 kisebb darab szalonna

4 db főtt tojás

1,5 doboz tejföl

Himalája só,bors

reszelt füstölt és trappista sajt ízlés szerint

Elkészítés:

Az édesburgonyát megpucoljuk és karikára vágjuk, majd megfőzzük azután leszűrjük és sóval, borssal fűszerezzük . A kolbászt és szalonnát felszeletelem . A tepsibe rakok egy réteg édesburgonyát, majd szeletelek rá főtt tojást ,ráteszem a kolbászt és szalonnát, majd tejföllel meglocsoltam és megismételjük a folyamatot.A tetejét megszórjuk sajttal és meglocsoljuk tejföllel! 😊 Én még a tetejére is szoktam szórni egy kis szalonnát felkockázva !Isteni próbáljátok ki!!!

Természetesen ha valaki tejfehérje érzékeny akkor a tejfölt Vegaföllel a sajtot pedig vegán sajttal lehet helyettesíteni! 😉