Keksztekercs

Hozzávalók 3 evőkanál darált mandula 2 evőkanál mandulaliszt 1 evőkanál kókuszliszt 1 evőkanál kókuszreszelék vanília 2 evőkanál eritrit porcukor 1 evőkanál kakaópor 1-2 evőkanál kávé 5 dkg kókuszvaj TÖLTELÉK 12 dkg kókuszvaj 2-­3 evőkanál eritrit porcukor 2 evőkanál kókuszreszelék Elkészítés

A keksztekercs hozzávalóit egy nagy tálba tesszük, és a kávét apránként adagolva hozzá az egészet összegyúrjuk. Jól formázható, de nem túl puha masszának kell lennie. Hűtőbe téve kicsit állni hagyjuk. Addig a töltelékhez külön egy tálban a kókuszvajat habosra keverjük az eritrit porcukorral, és a kókuszreszelékkel. Egy jó darab alufóliát leterítünk, megszórjuk kókuszreszelékkel, és a tésztát erre terítjük. Kinyújtjuk vizes kézzel és kiegyengetjük, kb. 4­-5 mm vastagságú szögletes lappá. Rákenjük a tölteléket és a fólia segítségével óvatosan, határozott mozdulatokkal feltekerjük. A külsejét megszórhatjuk még kókuszreszelékkel, hogy jól beborítsa majd fóliával becsomagolva hűtőbe tesszük. Egy éjszakán át hadjuk állni, hogy jól összeérjenek az ízek.