Gladiátor Édesburgonyás Lapcsánka

Az ígért édesburgonyás lapcsánka receptemet elhoztam nektek amit akár ma is elkészíthetek ebédre.

Hozzávalók: 1 db közepes méretű cukkini 450g édesburgonya 1 db tojás 7 púpos evőkanál mandulaliszt himalája só,bors ízlés szerint 2 gerezd fokhagyma Kókuszolaj a sütéshez

Elkészítés A cukkinit és édesburgonyát alaposan megtisztítjuk, megpucoljuk, a magos részt kivágjuk a cukkiniból. A reszelő nagy lyukán lereszeljük. Ízesítjük himalája sóval, borssal, belezúzzuk a megtisztított fokhagymát, beleütjük a tojást, belekanalazzuk a mandulalisztet,majd jól összekeverjük. A kókuszolajat felforrósítjuk, majd saját ízlés szerint formázott masszát bele téve, közepes lángon barnára sütjük.Jó étvágyat hozzá!