Zellerkrémleves
Hozzávalók:
1 csomag zeller
1 db édesburgonya
1 db vöröshagyma
1 ek kókuszolaj
2-3 gerezd fokhagyma
ízlés szerint himalája só, bors
3 dl növényi tejszín
Elkészítés:
A zöldségeket megtisztítjuk, majd meghámozzuk és apróra vágjuk.
A hagymát a kókuszolajon üvegesre pároljuk, majd rádobjuk a zellert és az édesburgonyát. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Beledobjuk a fokhagymát és fűszerezzük. Addig főzzük, míg a zöldségek megpuhulnak. Botmixerrel pépesítjük, majd hozzáadjuk a tejszínt és picit forraljuk még. Melegen pirított mandulával, kesudióval tálaljuk.
További bejegyzések
Ha megéheztél
Amennyiben tetszik az, amit a Gladiátor Bistró képvisel, kedvet kaptál arra, hogy megkóstold mentes ételeinket, vagy pedig szeretnél személyesen találkozni velünk - akkor várunk szeretettel!!!

Ha megéheztél
A sok recept láttán, de nincs se kedved, se időd elkészíteni, akkor várunk személyesen a Gladiator Bistroban vagy rendeld házhoz a kedvenc egészséges burgered!

Gyere el személyesen
az üzletünkbe!