Töltött gomba

Hozzávalók:
600 g nagyfejű gomba
1 kg darált hús ízlés szerint (pulyka, csirke, marha....)
1 db tojás
2,5 dl növényi tejszín
ízlés szerint sajt
Fűszerek:
himalája só, bors
füstölt pirospaprika
bazsalikom, kakukkfű, chili
metélőhagyma, petrezselyemzöld

Elkészítés:
A húst a fűszerekkel elkeverem. Gombákat megtisztítom, tönkjét kitöröm. Nagyobb méretű tepsibe rendezem, enyhén sózom, borsozom, kókuszolajjal csorgatom. A gombákat megtöltöm a hússal. 180 C fokos sütőben 25 percig sütöm. Közben a tejszínt elkeverem a metélő hagymával. Szép pirosra sütjük, majd ezután ráöntjük a tejszínt. A tetejére reszelünk bőven sajtot, további 10 percre sütőbe vissza, hogy besűrűsödjön és a sajt ráolvadjon.