Paradicsomos Káposztaleves

Hozzávalók:
200 g bio paradicsompüré
1 fej hagyma
3 gerezd fokhagyma
3 szár zeller
3 db sárgarépa
3 db darabolt paradicsom
1 db fejes káposzta
2 liter víz
Kókuszolaj
2 evőkanál eritrit

Fűszerek:
himalája só, bors
oregánó
1 teáskanál pirospaprika
Ízlés szerint tejföl

Elkészítés:
Kókuszolajon lepirítjuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát. A szárzellert és a répákat is vékony csíkokra vágjuk, és rádobjuk a piruló hagymára. Mehet rá só, bors, oregánó és a pirospaprika. Kicsit pirítjuk, majd rárakjuk a paradicsompürét, felöntjük a vízzel, a darabolt paradicsommal, beledobjuk a vékony csíkokra vágott káposztát, eritritett, és hagyjuk rotyogni kb. 15 percig, hogy minden szépen megpuhuljon. A végén tejföllel tálaljuk isteni