Nyers vegán gluténmentes sport szelet

Hozzávalók:
55 g mandula
40 g (darált) dió vagy kesudió
3 púpos evőkanál cukormentes karobpor
1 evőkanál rum aroma
1 rúd vanília kikapart belseje
100 g kókuszvaj vagy kókuszzsír
3-4dl növényi tej annyi, hogy összeálljon a masszánk
1 tábla vegán cukormentes étcsokoládé

Elkészítés:
A csoki és a növényi tej kivételével mindent helyezzünk aprítóba és addig járassuk, míg teljesen felaprít mindent. Ezután adjunk hozzá pici növényi tejet, majd kezdjük el újra járatni a gépet. Akkor jó, ha összeáll a masszánk. Formázzuk meg tetszés szerint a masszánkat. Majd olvasszuk meg gőz felett a csokoládét és oszlassuk el a tetején. Ezután már csak helyezzük hűtőbe pár órára és mikor teljesen megdermedt a csokoládé, azután szeleteljük és fogyasztható is ez az isteni sport szelet!