Mustáros tarja hagymás édeskrumplival
Hozzávalók
60 dkg tarja csont nélküli
6 evőkanál paleo mustár
Ízlés szerint himalája só és bors
1 kg édesburgonya
2 nagy fej hagyma
1 csokor petrezselyem
Ízlés szerint himalája só és bors
Elkészítés
A tarját közepesen vastag szeletekre vágjuk. Széleit bevagdossuk, sózzuk, borsozzuk, mustárral mindkét oldalát bekenjük és félretesszük.Az édesburgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, sós vízben megfőzzük. Leszűrjük, majd a hús mindkét felét 8 percig sütjük, kivesszük.A megmaradt zsiradékhoz adjunk 1 ek kókuszolajat, majd tegyük rá a felszeletelt vöröshagymát és az aprított petrezselymet, majd adjuk hozzá az édesburit, kevergetve addig pirítjuk, míg a hagyma világosbarnára sül. Ha szükséges utánasózunk.
További bejegyzések
Ha megéheztél
Amennyiben tetszik az, amit a Gladiátor Bistró képvisel, kedvet kaptál arra, hogy megkóstold mentes ételeinket, vagy pedig szeretnél személyesen találkozni velünk - akkor várunk szeretettel!!!

Ha megéheztél
A sok recept láttán, de nincs se kedved, se időd elkészíteni, akkor várunk személyesen a Gladiator Bistroban vagy rendeld házhoz a kedvenc egészséges burgered!

Gyere el személyesen
az üzletünkbe!