Csirkeragu leves

Hozzávalók:
500 g Csirkemell
1 fej vöröshagyma
ízlés szerint póréhagyma
1 db cukkini
1 közepes fej brokkoli
200 g zöldbab
2 evőkanál kókusz vaj
3 dl növényi tejszín(kókusz,mandula...)
1.5 l víz
Fűszerek:
himalája só,bors,tárkony
1 gerezd fokhagyma

Elkészítés:
A kókuszvajban a hagymákat és fokhagymát meg dinszteljük,majd dobjuk rá a cikkekre vágott cukkinit, majd pirítsuk további 5 percig. A cukkini után adjuk hozzá a zöldbabot, illetve a brokkolit. Amikor a zöldségek kicsit megdinsztelődtek, rádobom a felcsíkozott csirkemellet. Hozzáöntöm az alaplevet, befűszerezem a tárkonnyal,sóval, borssal, s hagyom felforrni, illetve forrás után kellő ideig rotyogott, hozzáadjuk a növényi tejszínt, s további 5 percig forraljuk.