FŐOLDAL / ÉTREND /

Étrend

Szeretnél végre megszabadulni a felszedett kilóktól? Jó lenne, ha ez a plusz súly soha többé nem jönne vissza? Mit szólnál hozzá, ha többé nem kellene fogyókúráznod?

Érdekel az étrend!

Mit szólnál hozzá, ha többé nem kellene fogyókúráznod?

Mindannyian átestünk már a különböző ünnepek alatt és az évközben felszedett kilók, majd az azt követő „Most megváltom a világot!!!” hangzatos fogadalmak tortúráján. Valamiért mégis visszatérnek a túlsúlyosság problémái?!

http://gladiatorfood.hu/themes/gladiatorfood/assets/images/Image-205.png

Mit szólnál hozzá, ha most ezúttal nem így lenne?

Kattints ide, ha szeretnéd egyszer és mindenkorra megoldani ezt a problémát, mert most INGYEN megkapod a megoldást tőlünk!

Érdekel az étrend! http://gladiatorfood.hu/themes/gladiatorfood/assets/kepek/groupgirls.jpeg

Sokan vágynak egy fitt, esztétikus, energikus és egészséges testre, mégis kevesen képesek ezt elérni, és ami még fontosabb, kevesen tudják ezt tartósan fenntartani!

Te is tapasztaltad már a „jojo effektust”, azaz a "lefogyok, majd belefáradok és visszahízok" megterhelő és elkeserítő mechanizmusát?

Ingyenes
mintaétrend

Mit szólnál hozzá, ha most kapnál egy INGYENES MINTAÉTRENDET, ami elindít az önbizalommal teli és fitt élet irányába?

Érdekel az étrend!

Vélemények, sikerek

Sokan vágynak egy fitt, esztétikus, energikus és egészséges testre, mégis kevesen képesek ezt elérni, és ami még fontosabb, kevesen tudják ezt tartósan fenntartani! Íme néhányan visszajelzés azoktól, akiknek már tudtunk segíteni ezzel kapcsolatban!

http://gladiatorfood.hu/themes/gladiatorfood/aassets/kepek/profile.png

Bànyai Krisztiàn

Jól összerakott és érthető diéta

Sziasztok. Bànyai Krisztiàn vagyok. 48 èves 170 cm ès jelenleg 96 kg. Diètàzni kezdtem 1 hònapja akkor 107 kg voltam. Kèt hètig tojàsdiètàt csinàltam. Csatlakoztam hozzàtok 2 hete. Csinàlom a tornàt, amit küldtök + 2 naponta 6,5 km gyaloglàs. Az első heti keto èrtendetek hamarosan lejàr. Jól összerakott és érthető a diéta amit küldtetek! Kezdem a 2. hetet! Üdv.: Krisztiàn Ui.:Jò hogy vagytok!

http://gladiatorfood.hu/themes/gladiatorfood/assets/kepek/profile.png

Kátai Orsolya

Könnyen és jól érthetően van összerakva!

"Üdv Gladiator Life! 3 hete csinálom a diétát és eddig csak pozitív eredményekkel tudok beszámolni! 😊 Könnyen és jól érthetően van összerakva az étrend. Külön tetszett, hogy az elején található egy összesített lista, így a bevársárlás is sokkal egyszerűbb volt! 🙏 A reggeli elhagyása az első 1-2 napfurcsa volt, de meglepett, hogy a szervezetem alkalmazkodott hozzá és után nem is kívántam már a reggelit. Remekül összerakott étrend, ami ráadásul ingyenes is!"

http://gladiatorfood.hu/themes/gladiatorfood/assets/kepek/profile.png

S. László

Étrend + edzés = változás!

Sziasztok! Egy hónapja kedztem neki az életmód váltásnak! A változás már most szembetűnő! Nem csak fizikálisan, hanem mentálisan is! A reggeli elhagyását követően, reggelente sokkal hatékonyabban tudtam végezni a feladataimat, nem volt az a elnyomott érzés, amelyet régen éreztem, amikor egy kiadós reggelivel kezdtem a napot. Ráadásul az étrend miatt, változatosabb is lett a táplálkozásom! Az edzéstervetekkel kombinálva, tényleg életmód változást lehet elérni!

Egyedi étrend

Amennyiben úgy érzed, hogy neked egy olyan étrendre lenne szükséged, ami a te problémáidra, betegségeidre, ételintoleranciádra, élethelyzetedre és céljaidra van megtervezve, akkor tudok ebben segíteni!A cél az, hogy az általad megrendelt étrenddel elérd a kitűzött céljaidat, és ezt könnyedén életvitelszerűen fent tudd tartani! Nagy Ramóna vagyok, gluténérzékeny, és endometriózisom van.Több mint 10 éve táplálkozom egészségesen. Sikerült gyógyszerek és hormonok nélkül kiválóan kezelnem az említett egészségügyi problémáimat! Ezt a nem mindennapi sikert a táplálkozásomnak köszönhetem.

Email írása Hívás telefonon http://gladiatorfood.hu/themes/gladiatorfood/assets/images/Rami1.png

Ha megéheztél

Amennyiben felkeltettem az érdeklődésedet, és szeretnél velem személyesen találkozni, esetleg meg is kóstolnál általam elkészített ételeket - akkor várlak a Gladiátor Bistróban, Nyíregyháza első Gluténmentes és egészséges Street food éttermében!

Gyere el személyesen
az üzletünkbe!

Mutasd az éttermet

Rendeld házhoz
a Foodpandán keresztül.

Rendelek Foodpandáról