Keto hot dog

Hozzávalók:
200 g növényi mozarella sajt
60 g növényi mascarpone
15 g kókuszliszt
150 g mandulaliszt
Fűszerek himalája só, bors, fokhagyma granulátum
2 db házi tojás
1 fél csomag gluténmentes sütőpor
10 db virsli

Elkészítése:
A mandulalisztet, kókuszlisztet és a sütőport összekeverjük. Majd a tojással és a sóval, borssal, fokhagymával összedolgozzuk.Ezután a mozzarellát a mascarponével összeolvasztjuk. Az ebből kapott krémet és a már összegyúrt masszát összedolgozzuk. Tegyük egy zacskóba és kb. 30 percet pihentessük hűtőben. Sütőpapír között nyújtsuk ki és csíkozzuk fel. A feldarabolt virsliket tekerjük körbe tésztával. Kenjük le a tetejüket tojással és szórjuk meg a reszelt sajtunkkal. 170-180 fokon 20 perc alatt készre sütjük.